Cum va fi vremea astăzi, la Constanța

103
Cum va fi vremea astăzi, la Constanța - vremeabuna-1370459214.jpg

Articole de la același autor

Vremea se menține instabilă, pe litoral, dar se pare că ploile ne ocolesc în zilele următoare. Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul doar adie ușor, iar maxima termică atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte cerul se va însenina complet și termometrele vor indica minimum 16 grade Celsius. Nici mâine nu vor fi condiții de ploaie, chiar dacă mai apar câțiva nori, și se va mai răci cu un grad. 

Meteorologii anunță însă câteva precipitații pentru ziua de sâmbătă, 8 iunie, dar duminică se va face din nou frumos și, cel puțin pentru o săptămână, vom scăpa de ploi.

În restul țării, vremea este în general instabilă. Cerul prezintă înnorări temporar accentuate și se semnalează averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile. În sudul țării aceste fenomene își vor face apariția, local, cu precădere spre seară și în cursul nopții. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 20 - 25 de litri pe metru pătrat, mai ales în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7392 secunde