Cum va fi vremea în Săptămâna Mare, la Constanța. ANM a emis atenționare de ploi

715
1
Cum va fi vremea în Săptămâna Mare, la Constanța. ANM a emis atenționare de ploi - vreme-1428245764.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna Mare începe cu vreme urâtă, mulți nori și ploi. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, sub cele normale pentru această perioadă a anului, atât pe timpul nopții, cât și ziua. Vestea bună este că, de Paște, vom avea vreme foarte frumoasă, cu mult soare și valori termice plăcute.


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, ieri o informare meteo de precipitații importante cantitativ, ninsori la munte și intensificări ale vântului, valabilă în întreaga țară, începând din noaptea de duminică spre luni. Conform sursei citate, în intervalul 6 aprilie, ora 1,00 - 7 aprilie, ora 15,00, în regiunile estice și sud-estice, precum și în Carpații Meridionali și Orientali se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 15-20 litri/mp și izolat 30-35 litri/mp, iar vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de peste 55-60 km/h.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre est. Sunt așteptate ploi intense și maxima termică abia dacă va atinge 7 grade Celsius. La noapte, ploile vor continua și termometrele vor indica minimum 3 grade.


Mâine, norii vor persista și aversele, deși se vor mai rări, vor fi prezente pe parcursul zilei, dar și în cursul nopții. Rafalele de vânt vor fi destul de puternice, iar valorile termice vor fi cuprinse între 3 și 5 grade.


Miercuri, pe 8 aprilie, se mai încălzește puțin. Va ploua numai în cursul dimineții, după care va ieși soarele. Vântul va sufla cu până la 41 de km pe oră, dinspre nord-vest. Noaptea, însă, va mai ploua slab, dar vântul se va mai domoli.


În Joia Mare, va fi parțial înnorat, dar vântul nu ne dă încă pace. Va fi însă mai cald, temperaturi cuprinse între 3 și 11 grade. Vineri, se va însenina și vântul se va domoli. Vor fi între 3 și 13 grade. Sâmbătă, va fi din nou senin și se mai încălzește puțin. Vor fi chiar 14 grade Celsius. În noaptea de Înviere, vântul va adia ușor, dinspre sud-vest, și va fi mai mult senin, cu minimum 5 grade în termometre. Iar duminică, de Paște, chiar dacă se vor aduna câțiva nori răzleți, va fi cald și mai mult senin. Temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 15 grade. Și la fel de frumos va fi și a doua zi de Paște, luni, când vor fi din nou 15 grade Celsius pe timpul zilei și 7 grade noaptea.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.682 secunde