Cum va fi vremea la Constanţa, până vineri! Revine canicula, dar nu azi!

269
Cum va fi vremea la Constanţa, până vineri! Revine canicula, dar nu azi! - xcumvafivremealaconstanta-1657553270.jpg
Dacă vă întrebaţi cum va fi vremea la Constanţa, trebuie să ştiţi că nicio zi nu arată la fel ca alta, dar schimbările nu sunt majore. Dacă luni temperaturile au fost mai scăzute, iată că nici marţi nu vom resimţi arşiţă. De abia de joi se întoarce canicula.

Concret, marţi vremea se va răcori față de intervalul precedent, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, când izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales pe litoral și în deltă în timpul zilei.


Miercuri, vremea va fi schimbătoare ca aspect, normală termic. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade. Despre ziua de joi, meteorologii spun că vremea se va menține schimbătoare ca aspect. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, favorabile, izolat, ploilor slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade. Încă de azi, începe să revină canicula.

Pe final de săptămână, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, favorabile, izolat, ploilor slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 17 și 21 de grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde