Rafila, avertisment sumbru: „S-a dublat numărul deceselor Covid”. Cum ne pregătim după ce a crescut numărul de cazuri

272
Rafila, avertisment sumbru: „S-a dublat numărul deceselor Covid”. Cum ne pregătim după ce a crescut numărul de cazuri - rafila-1657554430.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a susținut o conferință de presă despre evoluția pandemiei de Covid-19. Oficialul a avertizat că numărul deceselor de coronavirus s-a dublat, potrivit Realiutatea.net


„Nimeni nu impune nimic. Sunt doar recomandări, ca să putem să avem o vară cât mai liniştită, să ne putem face concediile, să nu fim în niciun fel în situaţia de a nu putea să mergem în concediu, pentru că ne îmbolnăvim noi sau membrii familiilor. Utilizarea măştii în spaţii închise sau mijloacele de transport în comun şi evitarea aglomeraţiei sunt măsuri deja cunoscute, la fel ca şi igiena mâinilor.

Autorităţile locale ar trebui să aibă în vedere igienizarea periodică a mijloacelor de transport în comun. (…) Să asigurăm aerisirea spaţiilor publice. Este una dintre metodele cele mai eficiente de reducere a transmiterii. Nu costă nimic, trebuie doar iniţiativă şi rigoare”, a precizat ministrul.


Alexandru Rafila a afirmat că numărul cazurilor de Covid-19 este în creștere, dar că nu există motive de îngrijorare momentan pentru că numărul de decese este scăzut, la fel și cel al pacienților internați la Terapie Intensivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9596 secunde