Concurs Cum va fi vremea mâine, la Constanța

183
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeracoroasa12-1363272807.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor scădea accentuat în toată țara, vremea devenind rece pentru mijlocul lunii martie, ziua în jumătatea de vest, iar noaptea în toate zonele.

Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Vor fi ninsori slabe, dar trecător viscolite în Banat, Crișana, Maramureș și local în Transilvania.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse precipitații slabe, mixte în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Mai ales în cursul zilei, vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor fi de la -4 - -2 grade în Dealurile de Vest până la 12 - 14 grade în sudul Moldovei și în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

La Constanța, mâine, cerul va fi variabil, cu ploaie, vântul va sufla moderat, dinspre vest, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 14 grade Celsius. Peste noapte va continua să plouă slab și termometrele vor indica minimum 2 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde