Cum va fi VREMEA mâine, la Constanța

233
Cum va fi VREMEA mâine, la Constanța - vreme1-1393520929.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros în estul țării, iar noaptea și în sud, unde, izolat, vor fi ploi slabe sau burniță. 


În celelalte zone, cerul va fi temporar noros și, spre sfârșitul intervalului, local, va ploua slab în Banat, Crișana și Oltenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, posibil ușor mai scăzute în Moldova și Delta Dunării. Minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 8 grade în sudul Banatului. Izolat, în primele ore ale zilei și, local, în cursul nopții, cu precădere în Moldova, Dobrogea și Muntenia, se va semnala ceață.


Iarnă dă semne că bate în retragere. După câteva zile foarte reci și cu ninsori slabe, începe să se mai încălzească. Nu se face deodată primăvară, dar măcar nu mai sunt 0 grade Celsius. La Constanța, cerul va fi înnorat, vântul va sufla slab până la moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte norii se vor mai risipi, dar vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 23 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0811 secunde