Vreme foarte rece și ninsori slabe, astăzi și mâine, la Constanța

168
Vreme foarte rece și ninsori slabe, astăzi și mâine, la Constanța - vremefoarterece-1393268511.jpg

Articole de la același autor

Ultimele zile de iarnă aduc la malul mării ger, vânt rece și ninsori slabe. Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă moderat, dinspre nord, cu unele intensificări temporare. Maxima termică abia va atinge 1 grad Celsius. Peste noapte sunt așteptate ninsori slabe și minime de 0 grade. 
Lapovița ar putea continua și în cursul zilei de mâine, când va fi și mai frig decât astăzi, termometrele indicând maximum 0 grade Celsius. Abia de joi, 27 februarie, mai începe să se mai încălzească puțin, dar norii se mențin și chiar se vor semnala ploi slabe. Spre week-end, valorile termice vor mai crește, până spre 7 - 8 grade Celsius și reapare soarele.
În restul țării, astăzi, vremea este în general normală pentru această dată din punct de vedere termic, chiar ușor mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile vestice și nord-vestice. Vor fi înnorări persistente în estul și sud-estul țării, unde, local, se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, iar în Moldova ploaie, lapoviță sau ninsoare. 
Cerul va fi temporar noros și doar izolat va ploua în cursul zilei. La munte va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi de la 0 grade în Moldova până în jur de 10 grade în vestul teritoriului, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3 grade în Dealurile de Vest. Mai ales în a doua parte a intervalului și 3 grade în Dealurile de Vest. Mai ales în a doua parte a intervalului, în zonele joase de relief, pe spații restrânse, va fi ceață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 23 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6628 secunde