Cum va fi vremea mâine, la Constanța

89
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeracoroasa11-1395934153.jpg

Articole de la același autor

Mâine, cerul va prezenta înnorări accentuate și va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile nord-vestice unde înnorările vor fi temporare, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite izolat de descărcări electrice, iar în regiunile sudice și în Carpații Medidionali cantitățile de apă vor mai depăși 10 – 15 litri pe metru pătrat.
În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea ușoare intensificări la munte și, local, și temporar, în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedent în sud și centru, vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade. În zonele joase din vest, noaptea vor fi condiții de ceață.
La Constanța, va ploua, mai ales în cursul dimineții. Vântul va sufla slab până la moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte va fi mai mult înnorat și vântul se va menține moderat. Termometrele vor indica minimum 7 grade Celsius.
Sâmbătă va fi răcoare, cu valori termice cuprinse între -1 și 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, dar nu va ploua. Duminică se mai încălzește puțin și norii se risipesc, iar de luni se vor înregistra până la 16 grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Luni, 24 Martie 2014
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.359 secunde