Cum va fi vremea mâine, la Constanța

807
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme1-1418665912.jpg

Articole de la același autor

Mâine, cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joase de tip stratiform sau ceață, îndeosebi în zonele joase din sud și din est, unde, izolat, poate să cadă și burniță.
Seara și noaptea cerul va deveni mai mult noros și va ploua în Crișana, Maramureș, Banat, și pe arii restrânse în Oltenia și Transilvania. În rest va mai fi ceață și izolat burniță, iar în nordul Carpaților Orientali se vor semnala și lapovițe sau ninsori. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -8 grade.
La Constanța, cerul va fi mai mult senin.Dimineață, se anunță ceață, după care va fi mai mult însorit. Vântul se va mai înteți față de ieri și va sufla dinspre sud. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. la noapte, va fi mai mult înnorat și vor fi minimum 3 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Social : Vreme frumoasă și însorită, la Constanța
Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9468 secunde