Cum va fi vremea mâine, la Constanța

107
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - lucraribulevardulferdinand1-1444057357.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor fi în continuare ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade de octombrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și va ploua pe arii restrânse în estul și în sud-estul teritoriului, precum și la munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15 grade pe litoral.

la Constanța, cerul este parțial senin și vântul suflă slab, dinspre nord. După-amiază, sunt așteptate câteva averse. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. La noapte, ploile vor conteni, dar vântul se va mai înteți. Cerul va fi din nou parțial înnorat. Termometrele vor indica minimum 12 grade.

Mâine, va fi mai mult senin și valorile termice se vor încadra între 11 și 22 de grade. De joi, se răcește rapid și vor fi mulți nori. Vor fi maximum 12 grade ziua și 9 grade noaptea. În week-end, va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4079 secunde