Cum va fi vremea mâine, la Constanța

290
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme1461258385-1461766324.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să se încălzească ușor, astfel încât temperaturile maxime, apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 și 24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade în deltă.


Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, în cursul zilei local în sud-vestul, centrul și nord-estul țării, precum și la munte, dar numai izolat în rest, iar noaptea îndeosebi în Banat și zona Munților Apuseni, unde pe arii restrânse cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, dar și în zona montană înaltă. 


Mâine, la Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab, dinspre sud. Maxima termică va atinge 19 grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 9 grade. 
Poimâine, deja va fi ceva mai frig, cu valori termice cuprinse între 9 și 18 grade, iar sâmbătă se vor înregistra între 9 și 16 grade. Vestea bună este că, deocamdată, nu se anunță ploi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8621 secunde