Cum va fi vremea săptămâna aceasta

546
Temperaturi scăzute, vânt puternic și ploi torențiale. Aceasta este prognoza făcută de meteorologi pentru săptămâna aceasta. În Dobrogea, temperaturile medii vor scădea cu 4 - 5 grade sub cele de săptămâna trecută. Probabilitatea de apariție a averselor, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, va fi mai mare în primele și ultimele zile ale intervalului.
Astăzi, cerul se menține senin, dar cu o maximă termică de numai 20 de grade Celsius. Vântul va bate moderat, iar șansele de precipitații sunt destul de reduse.
Marți, 15 mai, se adună norii și vin ploile. Valorile din termometre se vor încadra între 15 și 22 de grade Celsius. Aceleași valori vor rămâne și pe parcursul zilei de miercuri, cu precizarea că vom avea din nou ceva averse de ploaie, pe timpul zilei.
Ziua de joi, 17 mai, se anunță
de-a dreptul furtunoasă. Este prog-nozată furtună cu descărcări electrice și un vânt moderat. Cantitatea de precipitații va fi însă destul de redusă. Temperaturile se vor situa între 15 și 22 de grade Celsius.
Vineri iese soarele, nu se mai arată ploi, dar va fi ceva mai frig, cu o maximă de doar 19 grade Celsius. De sâmbătă începe să se încăl-zească, iar duminică vom avea chiar 25 de grade Celsius, dar cu un cer parțial noros.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Mai 2012
Stire din Social : Meteo/ După 4 mai încep ploile
Pagina a fost generata in 0.2734 secunde