Cum va fi vremea în weekend, pe litoral

568
Cum va fi vremea în weekend, pe litoral - sunnyday1-1336160044.jpg
Meteorologii sunt optimiști și ne aduc vești bune pentru vremea din week-end. Cu excepția câtorva nori trecători, cerul va fi senin, cu șanse destul de mici de precipitații și temperaturi de vară. Și la munte va fi plăcut, cu valori termice ceva mai mici, aproape de cele normale pentru această perioadă.
Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), sâmbătă, la nivel național, temperaturile maxime se vor situa între 19 și 29 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor încadra între 7 și 17 grade Celsius. De asemenea, duminică, temperaturile vor mai crește, urmând să se încadreze între 21 și 30 grade Celsius pe timpul zilei, și între 5 și 17 grade noaptea.
La munte, sâmbătă se anunță o vreme în general instabilă, cu temperaturi în ușoară scădere. Cerul va fi temporar noros, iar pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări temporare ale vântului. Izolat, se va semnala grindină, cantitățile de apă urmând să depășească local 15 l/mp.
Duminică, în zona montană, vremea va continua să fie instabilă, mai ales după-amiaza. Cerul va fi variabil, temporar noros, iar la orele amiezii, local, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Tot pe arii restrânse vor apărea condiții de grindină.
Pe litoral vremea se anunță frumoasă. Cerul va prezenta, pe alocuri, unele înnorări, dar de scurtă durată. Sâmbătă, 5 mai, valorile termice se vor încadra între 14 și 24 de grade. Duminică s-ar putea să apară unele averse, dar temperaturile vor rămâne la aceleași valori ridicate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3223 secunde