Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

178
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta,  la Constanța - vreme-1569771023.jpg

Articole de la același autor

 Ultima zi a lui septembrie aduce vreme de vară autentică, la malul mării. Meteorologii anunță temperaturi ridicate și săptămâna aceasta, ușor mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Abia din week-end se mai răcește și revin ploile. Însă, deocamdată, ne bucurăm de o toamnă plăcută.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre sud. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 19 grade.

Mâine, se răcorește ușor pe timpul zilei, când vor fi maximum 24 de grade. Miercuri, va fi preponderent însorit și valorile termice se vor încadra între 18 și 23 de grade. Joi, va fi din nou foarte cald, cu 26 de grade pe timpul zilei, însă noaptea se adună nori și sunt așteptate averse și furtuni cu fulgere.

Vineri, temperaturile rămân mai scăzute și va ploua slab. Vor fi între 12 și 19 grade. Sâmbătă, va fi chiar mai rece, cu doar 16 grade pe timpul zilei, iar aversele vor fi ceva mai consistente. Duminică, reapare soarele, se încălzește la loc, până pe la 20 de grade. Săptămâna viitoare se anunță din nou însorită și călduță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 6.8137 secunde