Cum va fi vremea week-end-ul acesta, la Constanța

879
1
Cum va fi vremea week-end-ul acesta, la Constanța - cumvafivremeainweekend-1413560836.jpg

Articole de la același autor

Ne-am bucurat de temperaturi de vară și de mult soare, dar trebuie să ne amintim și că este toamnă. În acest week-end, pe litoral, vremea se răcește simțitor și vom avea și câteva ploi, în averse.

Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi înnorat și în cursul dimineții va ploua moderat și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge doar 16 grade Celsius. Peste noapte, însă, se va însenina și vântul se va mai domoli. Cu toate acestea, termometrele vor indica doar 5 grade Celsius, cea mai mică valoare din această toamnă.

Duminică, va fi chiar mai răcoare decât sâmbătă, în ciuda razelor care se vor zări pe cerul senin. Vântul doar va adia ușor, dinspre nord, după care își va schimba direcția, dinspre sud-vest, aducând un aer călduț.

De altfel, de luni se va încălzi din nou, până spre 19 - 20 de grade. Și abia spre sfârșitul săptămânii viitoare se anunță din nou frig și ploi.

Și în restul țării, vremea se răcește în week-end, astfel că se vor înregistra valori termice în jurul celor normale în a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 13 grade în jumătatea nordică a Moldovei și 21 - 22 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai coborâte, spre -1 grad, în depresiunile Carpaților Orientali, unde se va produce brumă.

Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în Transilvania, în Muntenia și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. 

Comentează știrea

Dorel
26 octombrie 2014
Munca la domiciliu

Oferta de munca extrem de serioasa! Câștigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câștige cel puțin 300 de dolari lunar, cu o munca ușoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteți textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4485 secunde