Cum vrea RAJA să ieftinească apa

443
1
Cum vrea RAJA să ieftinească apa - cumvrearaja-1407781308.jpg

Articole de la același autor

Prețul utilităților ne dă dureri de cap în fiecare lună, când avem de plătit facturile. Apa și canalizarea sunt printre cele mai scumpe servicii de utilități, chiar dacă tariful în județul Constanța se situează sub media națională.  Pentru a ușura traiul constănțenilor și al tuturor românilor, directorul general al SC RAJA SA, Felix Stroe, solicită guvernanților reducerea TVA la apa de consum. 


"Nu vreau să candidez pentru niciun post municipal, județean sau în Guvern. Proiectele mele sunt legate de sectorul de apă și mă concentrez pentru extinderea companiei RAJA peste hotare. Dar nu este normal ca, în țara noastră, apa să aibă TVA 24%, ca la parfumurile Chanel și mașinile Ferrari. Mă zbat să-i conving pe guvernanți ca TVA să fie de 0 la sută, într-un consum de 5 metri cubi pe lună, dat de media europeană. Vorbim de apă, nu de produse de lux. Aceasta ar fi o cale mai civilizată de a ieftini apa. De aceea, îi rugăm pe toți parlamentarii constănțeni să renunțe o singură zi de a se înjura și de a face un proiect comun de reducere a TVA pentru 5 metri cubi pentru consumatorii casnici, iar pentru agenții economici să fie de 9 la sută. Este criză economică, dar Parlamentul trebuie să înțeleagă că suntem parteneri în traversarea acestei perioade. Dacă îi omoară pe ei și pe consumatori, omori o sursă de venit!", a explicat Felix Stroe.




Comentează știrea

Pintea
12 august 2014
Nu va cred

Tarifele practicate incepand cu 1 iulie 2014 la Sibiu APA POTABILA – municipiile Sibiu si Fagaras, orasele Avrig, Cisnadie, Ocna Sibiului, 3,45 lei pret tarif cu tva CANALIZARE-EPURARE - intreaga arie de operare POPULATIE, INSTITUTII PUBLICE, AGENTI ECONOMICI NEPOLUATORI lei / mc 2,28 pret tarif cu tva .Cand la Constanta impozitul apa si caldura vor fi ca la Sibiu atunci o sa va cred . In nici un oras din tara pretul canalizarii nu este atat de mare ca la Constanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4061 secunde