Cumpăna. Absolvenții cursurilor de țesătorie manuală și competențe antreprenoriale și-au primit diplomele

147
Cumpăna. Absolvenții cursurilor de țesătorie manuală și competențe antreprenoriale și-au primit diplomele - diplomeiob-1423832725.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 13 februarie 2015, un număr de 56 dintre absolvenții cursurilor de formare profesională în țesătorie manuală și competențe antreprenoriale organizate la Cumpăna au primit diplomele de absolvire în cadrul festivității organizate în localitate, la Centrul medico-social.

Cursurile de formare profesională au fost organizate în cadrul proiectului "Made in rural", proiect de dezvoltare economică al Fundației World Vision România prin care se oferă gratuit calificare, consiliere și mediere profesională și sprijin pentru începerea unor mici afaceri. Proiectul se desfășoară în perioada 31 martie 2014 - 31 septembrie 2015 în beneficiul persoanelor din mediul rural, județele Bistrița-Năsăud, Constanța, Cluj, Dolj, Ialomița, Iași, Ilfov, Vaslui și Vâlcea. 

În Constanța peste 200 de persoane casnice, șomeri și agricultori de subzistență au participat până în luna februarie la sesiuni de consiliere profesională derulate în cadrul acestui proiect. Acest proiect se derulează la nivel de comună în cadrul parteneriatului cu Primăria și Consiliul local Cumpăna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7131 secunde