Paturi de spital și veselă nouă pentru bătrânii bolnavi din Cumpăna

208
Paturi de spital și veselă nouă pentru bătrânii bolnavi din Cumpăna - paturidespital-1422469563.jpg

Articole de la același autor

25 de paturi electrice, de spital, echipate corespunzător au ajuns, zilele acestea, la un azil din Cumpăna și la Spitalul de Recuperare din Eforie Nord. Echipamentele au fost donate de Asociația de Întrajutorare a Spitalelor din România - "Verein Medikamenten, Medizinal und Spitalgeräte Hilfe für Rumänien".


De asemenea, Primăria Cumpăna va repartiza peste 2.500 de articole de veselă (farfurii și boluri) de producție autohtonă către obiectivele social-educative de pe raza comunei, dintre care amintim: Can-tina socială de pe lângă Biserica "Sf. Cuvioasă Parascheva", Centrul After school, Grădinițele "Sf. Maria" și "Florilor", precum și pentru laboratorul de turism al Liceului tehnologic "Nicolae Dumitrescu". Aceste produse provin dintr-o donație făcută de o societate de profil din țară, cu sprijinul unor sponsori locali.


"Dar din dar se face Rai, spune un proverb românesc. Eforturile susținute ale administrației publice locale, care are în vedere grija permanentă și preocu-parea față de semenii noștri, față de serviciile sociale, demonstrează că venim în sprijinul acestora și niciodată nu voi gândi că este o înjosire să cerem sprijin pentru a-l oferi mai departe celor care au nevoie, mai ales copiilor și vârstnicilor. Dar nu vom susține nicio-dată pe cei certați cu munca și cu grija față de copii și bătrâni", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1318 secunde