Cutremur în Vrancea. Află ce magnitudine a avut

1145
1
Cutremur în Vrancea. Află ce magnitudine a avut - cutremur-1357408517.jpg
Activiate seismică fără precedent în România. Un nou seism, cu magnitudine 3.4, a fost înregistrat în zona Vrancea, după ce alte două au fost semnalate astăzi în zona țării noastre. 
De la începutul anului, peste 10 cutremure cu magnitudine sub 4 au fost înregistrate în România. Deși este o activitate neobișnuită, seismologii ne liniștesc. Vom avea peste 15 cutremure pe lună în 2013, însă nici unul cu magnitudine de peste 7.

Potrivit directorului INFP, Constantin Ionescu, activitatea seismică se înscrie în parametri normali, nefiind semne care să conducă la ideea că s-ar putea produce un cutremur mai mare.

"Nu se arată să fie o activitate anormală care să preceadă un cutremur mai mare. Dacă luăm lună de lună cutremurele, ne încadrăm în activitatea lunară, care este între 10 și 15 cutremure - cumulat cutremure de suprafață cu cutremure adânci - și în alte regiuni, nu doar în Vrancea", a adăugat directorul general al INFP.



Comentează știrea

cosmin
6 ianuarie 2013
Titlu

V-ati tabloidizat si voi. Titlu gen Libertatea. Pagina de internet nu cred ca este optimizata pentru android. Folosesc Opera si nu pot accesa titlurile de pe prima pagina. Apas pe titlul articolului si nu mi se deschide stirea. Doar prima pagina.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Un nou cutremur s-a produs în Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.4622 secunde