De 1 Iunie, orașul Constanța devine cel mai mare loc de joacă pentru copii

558
De 1 Iunie, orașul Constanța devine cel mai mare loc de joacă pentru copii - fondziuacopilului-1653838001.jpg
Îi iubim chiar și când nu este ziua lor, dar mâine merită cele mai frumoase surprize, așa că toți copilaşii constănțeni sunt invitați la distracție și joacă.

În acest sens, Primăria Constanța nu a vrut să îi dezamăgească și le-a pregătit o mulțime de surprize: teatru de păpuși, spectacole de magie, baloane, face-painting, animație și personaje de poveste.

Invitații speciali sunt cățelușii năzdrăvani din Patrula cățelușilor. Drept urmare, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, pe 1 iunie, începând cu ora 11:00, în parcul de la Poarta 6 și în parcul Viitorului din zona CET, iar de la ora 17:00, în parcul Tomis II și în parcul de la Casa de Cultură.

De altfel, pe parcursul zilei, cei mici vor avea parte de show-uri de magie cu maestrul Adriano, teatru de păpuși, dar și un extraordinar Talent Show. În cadrul acestuia, copiii vor face dovada talentului lor în muzică și dans.

Așadar, cu jocuri și cu bună dispoziție, ei vor fi antrenați pentru a se bucura din plin de această zi ce le este dedicată. Desigur, în această zi nu putea lipsi parada mascotelor și a personajelor de poveste, picioroange si alte personaje. Pentru cei care sunt liberi la orele prânzului, între 12.00-13.00, în cartierul Poarta 6 va avea loc colțul transformărilor de poveste, unde copiii vor avea ocazia să se transforme în personajele lor preferate, prin arta pictatului pe față sau pe mână.

Dacă locuiți aproape de parcul Viitorului, la ora 11:10, aveți ocazia de a urmări un alt spectacol de magie, de data aceasta cu magicianul Coco, după care urmează multă animație pentru copiii talentați și un show interactiv cu Patrula Cățelușilor. Și aici sunt așteptați copiii talentați, care se vor întrece la muzică și dans. De asemenea, pe aleile parcului Viitorului va avea loc Parada Mascotelor și a personajelor de poveste, ziua încheindu-se cu numeroase baloane colorate pentru copii.

Pentru cei care au domiciliul în zona parcului Tomis II, între orele 17:00-19:00, îl pot urmări pe maestrul Adriano, se pot întrece, la fel, în diferite competiții și pot viziona piesa „Motanul încălțat”. Nici de aici nu va lipsi parada mascotelor și a personajelor de poveste. În caz că staţi aproape de Casa de Cultură a Sindicatelor, activităţile pentru copii încep la ora 17:00, cu un show cu magicianul Coco, animație pentru copiii talentați, un show interactiv cu Patrula Cățelușilor şi, bineînţeles, un Talent Show. La fel ca şi în celelalte zone din oraş, cei mici vor avea parte de parada mascotelor și a personajelor de poveste, concursuri de pictat pe față etc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde