Adoptă gratis un cățel, la Constanţa! Peste 200 de suflete aşteaptă un stăpân iubitor

414
1
Adoptă gratis un cățel, la Constanţa! Peste 200 de suflete aşteaptă un stăpân iubitor - xfondadoptagratisuncateljpeg2-1653416691.jpg
Nici mai mult, nici mai puţin de 238 de căței sunt în acest moment în Adăpostul pentru animale abandonate din Constanţa. Iubitorii de animale sunt aşteptaţi să facă un gest nobil şi să adopte, gratuit, un sufleţel.


„Prin decizia de a adopta, acordaţi o nouă șansă și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Numărul de locuri este unul limitat, iar instituționalizarea nu reprezintă o soluție.”, este apelul Primăriei Constanţa.


Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.


Ce condiţii trebuie respectate


Primăria municipiului Constanța încurajează adopția responsabilă a câinilor comunitari și se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:


a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;
b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;


c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;
d) înregistrarea, imediat după adopţie, a câinilor în Registrul de evidenţă a câinilor cu stăpân.


În cazul în care decideți să faceți acest pas sunteţi aşteptaţi la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11 fostă Vârful cu Dor nr.5.


Programul cu publicul al adăpostului este următorul:


- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
- joi - 09:30 - 17:30;
- sâmbătă și duminică – închis.


Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.


Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon : 0733045213.
Comentează știrea

Dana
13 mai
maidanezii

Nu inteleg si sunt multi astfel de constanteni, de ce initiati asemenea campanii cand strazile orasului sunt pline de haite periculoase de maidanezi, cand orasul este plin de gunoiul facut de cainii de apartament si nestrans de stapani! Primaria este platita de locuitorii orasului pt a le asigura curatenia si siguranta, lor si copiilor lor, nu poti merge in parc cu un copil din cauza maidanezilor! Intai curatati orasul de haite!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde