De ce se întâlnește primarul Hânsă cu locuitorii din cartierul "Trust"

179
De ce se întâlnește primarul Hânsă cu locuitorii din cartierul

Articole de la același autor

Primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, îi invită, astăzi, la ora 17.00, pe platoul din cartierul "Trust", pe locatarii blocurilor B1,B2,F1și F2 de pe strada Panait Cerna, la o dezbatere publică împreună cu reprezentanții administrației publice locale. 


Tema de discuții va fi noua destinație pe care o vor alege locatarii pentru platoul dintre blocurile din zona "Trust", programat pentru reabilitările care vor avea loc în următoarea perioadă. Programul de reabilitare al zonei, prevede două posibilități de schimbare a formei acelui platou: fie parcare utilă locatarilor, fie piațetă prevăzută cu mobilier urban, loc de promenadă, loc de joacă și fântână arteziană. În cadrul întâlnirii, edilul îi va ruga pe cetățenii din zonă să își exprime liber destinația dorită pentru platoul din zona Trust, și vor fi rugați să completeze un chestionar în acest sens. În urma opțiunilor liber exprimate de către locatarii din zonă, Primăria Cernavodă va stabili noua destinație (cu majoritate de voturi) a platoului, pentru a putea demara lucrările. 


Întreaga acțiune face parte dint-un program multianual de reabilitare urbană, cu prioritizare pentru spațiile verzi și parcări. Zona Trust reprezintă o urgență, din cauza eroziunilor taluzului (pe care este situat întregul cartier) provocate de infiltrațiile apei pluviale. Au fost efectuate multiple studii și expertize ale zonei, iar, în următoarea perioadă vor fi demarate procedurile de consolidare a zonei, prin reabilitarea treptelor care traversează taluzul, și prin schimbarea destinației platformei de beton dintre blocuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3826 secunde