De ce sunt periculoase drogurile

74
1

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 13, la Universitatea "Andrei Șaguna", va avea loc o întâlnire ocazionată de lansarea celei de a șasea ediții a Proiectului Național Cultural "Artă contra drog - Litoral 2013".

Proiectul promovează arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viață sănătoasă și informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri (seminarii, conferințe, dezbateri). Prin spectacolele organizate se semnalează publicului riscul consumului de droguri și se transmite mesajul: "Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale, drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase!"

Debutul ediției din acest an va fi marcat de două evenimente de excepție, la Teatrul de Vară din Costinești miercuri, 24 iulie, ora 21 - concert cu Loredana, Sore și Annes și la Teatrul de Vară Mamaia, joi, 25 iulie, ora 21 - concert Vama și Tudor Chirilă. 

Comentează știrea

polar
24 iulie 2013
dar alcoolul ?

Asta nu e drog ? Oare nu este el mult mai periculos decat marijuana de exemplu ? Cati mor din cauza alcoolului si cati mor de la marijuana ? De ce este iarba ilegala si alcoolul nu ? Cateva mici intrebari pentru a incepe... Aaa, era sa uit, a auzit cineva din sistemul nostru (varza) de sanatate de cuvantul PREVENIRE cand vine vorba de alcool ? Ce masuri se iau in acest sens, de exemplu, la scolile generale sau liceu ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2184 secunde