De la 1 mai vor fi suplimentate demostrațiile cu delfini și lei de mare

459
De la 1 mai vor fi suplimentate demostrațiile cu delfini și lei de mare - delfini-1683049757.jpg

Articole recomandate

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a transmis că, pentru perioada 24 – 28 aprilie a.c., au fost epuizate biletele la reprezentațiile de la ora 11.00, de la Delfinariu. Astfel, tot în această perioadă, au fost suplimentate spectacolele, o nouă reprezentație având loc la ora 13.00, în fiecare zi.

Pentru a face față numărului de solicitări, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se gândesc ca, după data de 1 mai, să suplimenteze demostrațiile cu delfini și lei de mare.

„Noi ne dorim să suplimentăm reprezentațiile cu delfini și cu leii de mare. Săptămâna aceasta am suplimentat la Delfinariu, pentru că au fost solicitări foarte multe și nu făceam față cu cele două demostrații. La leii de mare rămân tot două reprezentații, la orele 12.00 și 14.00, însă de la 1 mai intenționăm să avem, regulat, trei demostrații la delfini și trei la leii de mare, iar în perioadele foarte solicitate, vom merge spre patru reprezentații cu delfini. După 15 iunie, cel mai probabil“, a precizat Iulian Călin, fostul director al CMSN Constanța.

Acesta a mai adăugat că mamiferele marine nu sunt afectate ori suprasolicitate, dacă numărul de reprezentații cu public este mai mare.

„Trebuie să știm un lucru, numărul de demonstrații ține de solicitări. Oricum, delfinii și leii de mare au mai multe antrenamente pe zi. Faptul că acestea sunt cu prezența publicului sau nu, pentru animalele marine este același lucru. Nici delfinii și nici leii de mare nu sunt suprasolicitați, pentru ei tot timpul este o joacă, un motiv de a socializa cu oamenii“, a mai specificat Iulian Călin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4786 secunde