Delicatese și vinuri de excepție, la restaurantul Hotelului "Ibis"

219

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, restaurantul Hotelului "Ibis" i-a avut ca invitați pe cei de la crama "Rasova", care au adus, ca noutate, pe lângă vinurile deja cunoscute și apreciate, șampania nefiltrată. 


"Vinurile s-au asociat foarte bine cu meniul propus de Chef Chiptur Ismail (cheese cake de somon cu brânză de capră și dulceață de ceapă, rulou de biban cu sos de plachie, cotlete de berbecuț servite cu cremă de dovleac și legume crocante, plăcintă tradițională de dovleac). Ne place să vedem că vinurile dobrogene sunt din ce în ce mai apreciate și mai cerute. De la momentul creării meniului de vinuri dobrogene, cererea a crescut din partea oaspeților noștri și ne putem mândri cu faptul că am fost primii hotelieri din zonă care am creat o astfel de listă", a declarat Ruxandra Dima, directorul hotelului "Ibis". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3405 secunde