Economia, pe scurt

237
Economia, pe scurt - economiapescurt-1536239368.jpg

Articole recomandate

Ieri, în piața Ovidiu din Constanța, a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Vinului Dobrogean Pontus Euxinus. La eveniment participă nouă crame din Dobrogea și mai mulți producători locali din zona de gastronomie. Festivalul Vinului Dobrogean Pontus Euxinus, își propune să devină tradițional, câștigând aprecierea localnicilor și turiștilor prin varietatea preparatelor culinare ce pot fi asociate cu un vin dobrogean.

În cadrul festivalului vor avea loc sesiuni de prezentare a cramelor, precum și ateliere de educație oenologică, susținute de vinificatori.

Festivalul se desfășoară în perioada 6 – 9 septembrie 2018.

v v v

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile S.A. a organizat în ziua de 5 septembrie 2018, la Budapesta (Ungaria), cea de-a doua ediție a evenimentului de promovare "Danube - Black Sea Canal meets Hungarian Partners", la care au participat mai mulți colaboratori din țările riverane Dunării.

x x x

Delegația Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile s-a întâlnit, ieri, la Budapesta, cu conducerea companiei Ganz Danubius. Apoi, a efectuat o vizită la compania de expediții fluviale Benship, care este condusă de președintele Federației Transportatorilor Fluviali de Marfă, Bencsik Attila. Ulterior, a vizitat porturile Visegrád, Esztergom și Szentendre.

x x x

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanța Sud au confiscat 424 vase de expansiune pentru hidrofor nedeclarate. Valoarea lor pe piața interna este de aproximativ 105.800 lei.

x x x

În data de 5 septembrie 2018, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Porțile de Fier I, ajutați de THOR câinele specializat antitabac, au descoperit cantitatea de 20.800 bucăți țigarete marca "Marble" fără marcaj fiscal. Acestea erau ascunse într-un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Serbia, condus de un cetățean sârb.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde