Deplasarea la spălătoria auto și achiziția de autoturisme, permise în starea de urgență

421
Deplasarea la spălătoria auto și achiziția de autoturisme, permise în starea de urgență - spalatoriesursabhjanitorialservi-1587394650.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care doresc să-și repare sau să-și cumpere autoturisme pot părăsi domiciliile în acest scop, căci "activitatea service-urilor auto, a magazinelor de piese și a reprezentanțelor auto nu este interzisă prin nicio ordonanță militară, excepție făcând cele care își desfășoară activitatea în marile centre comerciale", arată reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Astfel, potrivit autorităților, sunt permise aceste deplasări, dar neapărat în prezența unei declarații pe propria răspundere.

"În cazul în care autoturismul prezintă o defecțiune care nu permite folosirea lui în condiții de siguranță, persoana care se deplasează la service/magazin de piese auto/reprezentanță sau alte unități de profil poate face acest lucru completând declarația pe propria răspundere, punctul privind acoperirea necesităților persoanei/motiv justificat.

În cazul achiziționării unei piese sau a unui automobil, persoana trebuie să aibă și un document doveditor al tranzacției (factură, procură, contract etc.)", a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, sunt permise și deplasările la spălătoriile auto.

"Da, sunt permise deplasările la spălătoriile auto pentru curățarea mașinilor, atunci când acest lucru este necesar, dar cu respectarea strictă a prevederilor ordonanțelor militare.

Deplasarea se poate face completând declarația pe proprie răspundere la punctul privind acoperirea necesităților persoanei/motiv justificat", se arată în comunicarea autorităților centrale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3303 secunde