Diana, o studentă la Medicină, are nevoie de ajutor

16465
2
Diana, o studentă la Medicină, are nevoie de ajutor - dianapopescu-1478881090.jpg
"Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină…Totul este minunat până aici, mai bine spus totul a fost minunat până ieri", este un anunț făcut de colegii tinerei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța (SCJU), care își pun speranța în cel mai mic ajutor pentru salvarea Dianei.

Tânăra a primit o provocare, un diagnostic crud, prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. Osteosarcom de coapsă dreaptă, cu determinări secundare pulmonare și mamare, acesta este diagnosticul care i-a zdruncinat viața Dianei, din temelie, un cancer osos, foarte grav. Și astfel, un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința, de pe poziția de medic, va trebui să o privească în față, de pe poziția de pacient, iar noi, noi trebuie și putem să-i fim alături. Oricine dorește să o sprijine pe Diana, poate achiziționa bilete, la prețul de 25 de lei, pentru evenimentul caritabil ce are ca scop sprijinirea tinerei, "Împarte pentru altă parte", ce se va desfășura joi, 17 noiembrie, în intervalul orar 19.00 – 22.00, la Teatrul de Stat din Constanța. Biletele se pot achiziționa de la Crucea Roșie, Filiala Constanța sau sunând la numărul de telefon 0722/241.206. Banii strânși vor ajunge în contul Dianei, dar puteți face donații și direct în contul Dianei Popescu: RAIFFEISEN BANK S.A. CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI. 

Comentează știrea

Aurelian
13 noiembrie 2016
Sa mor eu ...

Frate eu nu am unde sa stau la iarna ..,. intereseaza pe cineva asta ? :| plm toti sunt pe cersala numai eu sunt pe munca ?

aureliana
15 noiembrie 2016
sa nu racesti

Du-te la munca si castiga un ban daca nu ai unde sa stai,ca sa iti cumperi o locuinta !! Aici vb despre un caz unde o persoana este bolnava.Daca ai avea putin creier,ai face diferenta ! Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi tu in situatia ei,ca nu ai mai posta aberatii pe aici !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4827 secunde