Black Friday s-a lungit

Vine săptămâna neagră a REDUCERILOR! Autoturisme, televizoare, telefoane și vacanțe la ofertă. Grijă mare la țepe!

1272
1
Vine săptămâna neagră a REDUCERILOR! Autoturisme, televizoare, telefoane și vacanțe la ofertă. Grijă mare la țepe! - fotofondblackfriday-1478883067.jpg

Articole de la același autor

Mulți dintre noi ne-am hotărât deja ce dorim să ne cumpărăm de Black Friday. Unii am stabilit și bugetul și strategia, alții așteaptă să vadă ce oferte apar și se decid pe moment. Indiferent ce vă propuneți să vă cumpărați, trebuie să țineți cont de câteva recomandări, astfel încât să nu fiți păcăliți.


Chiar dacă în mod tradițional Black Friday - Vinerea neagră a reducerilor este pe 18 noiembrie, multe companii au pornit deja campania de reduceri. Cei mai mulți români caută produse electronice și electrocasnice, așa că magazinele Tonis Trade, Altex și Flanco au venit deja cu oferte tentante. La Tonis Trade, reducerile sunt cuprinse între 40 și 80 la sută, pentru sute de produse, de la mese TV până la lap-topuri performante sau aragazuri de ultimă generație. 


Emag sărbătorește Black Friday chiar vineri, pe 18 noiembrie, când vor fi dis-ponibile peste un milion de produse, aproape dublu față de anul trecut. Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart - brățări, smartwatch-uri, frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru mașină, mobilă.


La Media Galaxy, LG Electronics pregătește o ediție exclusivă - Private Black Friday. Va fi prezentată o selecție de produse de top din gama premium 2016, disponibile la prețuri speciale. EvoMag vine cu alte oferte interesante și promite că jumătate din comenzi vor fi livrate în 48 de ore. Iar F64 propune o adevărată Vânătoare de oferte, tot week-end-ul 18 - 20 noiembrie, cu reduceri consistente la numeroase produse și pachete dedicate profesioniștilor, dar și entuziaștilor.


Și dacă aveți tot ce vă trebuie în casă, trebuie să știți că de Black Friday vă puteți cumpăra chiar și o vacanță la reducere sau bilete de avion pentru concediile pe care le programați în perioada următoare.


Atenție la stocuri și la condițiile contractuale!


Pentru că în anii anteriori, Protecția Consumatorilor a fost asaltată de reclamații despre cumpărăturile de Black Friday, conducerea ANPC ne recomandă să urmărim anumite aspecte atunci când achiziționăm ceva.


"Pentru siguranța cumpărăturilor din perioada Black Friday, citiți cu atenție caracteristicile produsului și verificați dacă acesta corespunde cu adevărat dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Pentru cumpărăturile online, verificați stocul existent, verificați prețul afișat pe site și dacă acesta conține sau nu TVA și verificați dacă prețul include și costul de livrare", spune Paul Anghel, directorul general al ANPC.


De asemenea, consumatorul trebuie să știe că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are dreptul de a denunța contractul și 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulțumit de el, fără să trebuiască să invoce vreun motiv. În cazul returnării produsului, consumatorul își poate primi suma de la comerciant în termen de 14 zile de la primirea produsului.


"De asemenea, un lucru foarte important: consumatorul trebuie să citească termenii și condițiile de funcționare a magazinului online, deoarece termenul de 14 zile în care poate opta pentru returnarea produsului se prelungește cu încă 12 luni în cazul în care comerciantul nu a menționat în format expres despre existența dreptului de returnare a produselor", mai spune directorul ANPC.


Comentează știrea

constantean
12 noiembrie 2016
EMAG vinde si ce n-are!

De 2 ori mi s-a intamplat sa cumpar ceva la pret bun de la EMAG, sa mi se ia banii de pe card si dupa aceea sa mi se anuleze comanda pt ca nu mai aveau produsul respectiv (desi figura pe stocul online)!!!! Nesimtire pur romaneasca!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.376 secunde