Digi24 Constanța își începe, astăzi, emisia

774
4
Județul Constanța are, începând de astăzi, o nouă televiziune locală. Este vorba despre Digi24, televiziune disponibilă numai în grila de programe RCS-RDS.


"Suntem o televiziune curată, cu o atitudine echidistantă, cu o imagine clară, high definition. Prima emisie va fi luni, 17 septembrie, de la ora 18,30. Va fi o emisiune specială, cu multe surprize, pe care nu trebuie să o ratați", a declarat Bogdan Bulbeș, producătorul general al postului. 

În grila de programe Digi24 Constanța, se vor regăsi șapte jurnale de știri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informații despre piața forței de muncă și o emisiune de reportaje, care va aduce în prim-plan locuri și oameni importanți din comunitatea locală. Jurnalele de știri Digi24 Constanța vor acoperi, de luni până vineri, cele mai importante și relevante evenimente ale zilei. 



Comentează știrea

Constantean
16 septembrie 2012
Digi 24=profesionalism desavarsit

Sa speram ca se vor mai destepta si constantenii "injectati" de TV Neptunul drogatului Pastaie.

Mary
17 septembrie 2012
ce mai producator!?

Ce a fost in capul celor de la Digi cand l-au pus sef pe Bulbes? Pe langa faptul ca habar nu are pe ce lume traieste mai e si crizat. Imi amintesc de vremea cand lucram la CTV, ca Bogdan Bulbes, de nervi a dat cu pumnul intro unsa de si i-a spart geamul. Un asfel de gest spune multe... Nu degeaba l-au refuzat toate trusturile mari din Constanta.

bobo
17 septembrie 2012
speram sa avem prima televiziune

corecta din judet, mult succes!

ADX
24 septembrie 2012
ie-te al' dracu' ce-a ajuns!!! :)))))))))

Super misto, o televiziune noua-nouta in Constanta ! Pacat ca unora dintre cei care citesc stirea elementul definitoriu al mesajului li se pare Bulbes si cu aceasta ocazie trimit si o mica sageata de invidie. Ca, de ce nu? Scrie acolo in articol si are functia respectiva pentru ca probabil a muncit mult pt asta. Nu stiu, mi se par absurde aprecieri personale de genu' facute publice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde