Digul de pe plaja Neptun, reabilitat cu fonduri europene

646
Digul de pe plaja Neptun, reabilitat cu fonduri europene - digneptun-1610551275.jpg

Articole de la același autor

O parte din digurile din sudul litoralului vor fi refăcute şi modernizate, în cadrul proiectului de stopare a eroziunii costiere. Multe dintre acestea sunt vechi de zeci de ani şi aproape impracticabile.

„Digul din zona Steaguri, din staţiunea Neptun, într-adevăr, arată ca după bombardament şi reprezintă un pericol pentru cetăţeni. Din păcate, lucrări de reabilitare a structurii acestuia nu s-au mai făcut de ani buni… până acum! Ştiu că este responsabilitatea noastră, a celor de la ABADL, însă, până în acest moment, nu au existat fonduri pentru acest lucru… În cadrul proiectului de înnisipare şi stopare a eroziunii zonei costiere, avem deja prevăzuţi bani pentru reabilitarea completă a tuturor digurilor din partea de sud a litoralului. Doar în staţiunea Neptun se vor reabilita complet trei diguri având aproape 1,5 km lungime, în următorii doi ani”, a precizat directorul ABADL, Bogdan Bola.

Potrivit acestuia, în aceeaşi perioadă, se vor realiza şi reabilita încă şapte alte diguri în zona Venus – Saturn – Mangalia, însumând aproximativ cinci km de epiuri, adică diguri transversale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3186 secunde