Două grădiniţe din Medgidia, date în folosinţă. Preşcolarii vor învăţa în scenariile 1 şi 2

616
Două grădiniţe din Medgidia, date în folosinţă. Preşcolarii vor învăţa în scenariile 1 şi 2 - douagradinite-1601828978.jpg

Articole de la același autor

O parte din preşcolarii din Medgidia au revenit, vineri, 2 octombrie, la grădiniţă. Măsurile au fost anunţate de către Prefectura Constanţa, fiind votate în cadrul Comitetului Judeţen pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a încheierii lucrările de reabilitare ale unităţilor respective. Este vorba despre Grădiniţa cu Program Normal nr. 11, care trece din scenariul al treilea în scenariul al doilea, după efectuarea recepţiei în noua clădire, şi de Grădiniţa cu Program Normal „Piticot”, care trece din scenariul al treilea şi scenariul al doilea de funcţionare.

La şcoală au revenit şi trei clase a III-a şi o clasă a V-a de la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa, după ce, timp de două săptămâni, au învăţat doar online. În alte două şcoli din municipiul Constanţa, scenariul a fost modificat şi elevii merg alternativ la cursurile faţă în faţă. Trei clase a doua de la Şcoala Gimnazială nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu” îşi reiau activitatea hibrid. De asemenea, Grădiniţa cu Program Normal şi Prelungit „Colibri” Constanţa a revenit, de vineri, la scenariul 1, de la scenariul 3 de funcţionare, pentru grupa mică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4382 secunde