Premii pentru Subofițerul și Soldatul Anului în Forțele Terestre 2020

175

Articole de la același autor

Sfârșitul săptămânii trecute a fost prilej pentru militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie să premieze disciplina și devotamentul. Mai exact, la sediul Batalionului 341 Infanterie „Constanța” de la Topraisar a avut loc festivitatea de închidere a competiției aplicativ-militare „Subofițerul/Soldatul anului” în Forțele Terestre, ediția 2020.



La această competiție, care s-a desfășurat în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, au participat militari aparținând marilor unități și celor direct subordonate Diviziei 2 Infanterie „Getica”. Aceștia au parcurs probe fizice, trageri cu armamentul de infanterie, probe de testare la pregătirea militară generală și de specialitate, și testarea la limba engleză.



Rezultatele obținute la competiție sunt: la categoria „Subofițerul anului”, locul I a fost ocupat de plutonier Vasile Lefter - Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântu Andrei” din Galați; locul II a fost ocupat de plutonier Iulian-Ionuț Neacșu - Batalionul 30 Vânători de Munte ,,Dragoslavele" din Câmpulung Muscel; locul III a fost ocupat de sergent major George Ghinea - Batalionul 341 Infanterie ,,Constanța" din Topraisar; la categoria „Soldatul anului”, locul I a fost ocupat de fruntaș Cristi-Petrișor Pavel - Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântu Andrei” din Galați; locul II a fost ocupat de soldat Ionuț Cojocaru - Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung Muscel; locul III a fost ocupat de soldat Ilie-Ionuț Radu - Batalionul 341 Infanterie „Constanța” din Topraisar. Premiile au fost acordate de comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Dragoş-Dumitru Iacob, locțiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, colonel Alexandru Jugaru și comandantul Batalionul 341 Infanterie „Constanța”, locotenent-colonel Ciprian Balica. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde