Concurs Dr. Doina Catrinoiu a fost numită director de cercetare și dezvoltare la Spitalul Județean

2469

Articole de la același autor

De la 1 aprilie, în schema de personal a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța va figura o nouă funcție - director de cercetare și dezvoltare. "Am nominalizat-o pe doamna conf. univ. dr. Doina Catrinoiu, șeful Clinicii de Diabet și Boli de Nutriție, pentru această funcție. Avem nevoie de un director de cercetare pentru că suntem un spital clinic cu multe studii în derulare și nu le putem face față", a declarat dr. Ioan Tiberiu Tofolean, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
Tofolean a precizat că directorul de cercetare va gestiona toate aspectele legate de birocrația studiilor de cercetare. Dr. Catrinoiu a fost nominalizată și urmează să susțină concurs în sesiunea organizată de Ministerul Sănătății.
În prezent, Spitalul Județean are în derulare aproape 30 de studii de cercetare. Multe dintre ele fac referire la efectul terapeutic al unor medicamente și sunt finanțate de firmele producătoare. Printre altele, Tofolean a menționat că directorul de cercetare și dezvoltare trebuie să gândească planuri de dezvoltare medicală la nivelul unității sanitare.
În locul Doinei Catrinoiu, la conducerea Clinicii de Diabet și Boli de Nutriție va fi numit dr. Arsenie Mătușa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5303 secunde