Elevii de la Liceul de Telecomunicații au confecționat viziere pentru medici

232

Articole de la același autor

În ultima perioadă, tot mai mulți elevi constănțeni au început să confecționeze viziere pentru personalul medical din spitale, pentru ca acesta să poată lupta cât mai eficient împotriva noului coronavirus. De data aceasta, au venit în ajutorul celor aflați în linia întâi membrii echipei de robotică din cadrul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.

Potrivit celor declarate de către directorul instituției de învățământ, prof. Andra Șandru, după ce au experimentat mai multe soluții de producere cu ajutorul imprimantei 3D a vizierelor de protecție, zilele trecute, elevii au făcut prima livrare: 50 de viziere pentru secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Coordonatoarea cercului de robotică, prof. Claudia Dumitrache, împreună cu elevul Cristian Coroi, din clasa a XII-a, s-a ocupat de producerea și distribuirea primului lot, urmând ca, în perioada următoare, activitatea să continue, chiar dacă nu se pot mobiliza mai mulți elevi și profesori, în condițiile de distanțare socială existentă.

"Suntem conștienți că acest gest este doar o picătură în multitudinea de nevoi ale cadrelor medicale, dar, în același timp, suntem convinși că orice gest acum este important", a declarat, prof. Andra Șandru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0509 secunde