Elevii militari au întins naturii o mână de ajutor pentru ecologizarea plajelor

132
Elevii militari au întins naturii o mână de ajutor pentru ecologizarea plajelor - eleviimilitari-1623261470.jpg

Articole de la același autor

Zeci de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale au ales să celebreze Ziua Internațională a Mediului Înconjurător oferind naturii o mână de ajutor pentru revenirea la normalitate.

Prin acțiunea lor, elevii militari s-au alăturat demersului lansat de Asociația CSR Nest, în cadrul programului „Azi pentru Mâine“ pentru menținerea unui mediu ecologic pe plajele recent extinse de pe litoralul românesc.

Elevii militari au acționat pe un segment de plajă care pornește din zona Mamaia Nord și se întinde, spre sud, aproape de mijlocul stațiunii. Echipați cu saci de protecție, elevii au luat nisipul la pas timp de câteva ore, interval în care au reușit să colecteze câteva zeci de saci de pet-uri, dopuri și bucăți de plastic, doze de aluminiu, pungi din plastic, dar și măști de unică folosință și bucăți de carton.

„Prin alăturarea la campania lansată de Asociația CSR Nest, viitorii maiștri militari de marină doresc să atragă din nou atenția asupra modului în care obiceiurile consumeriste pot dăuna mediului înconjurător. Totodată, prin participarea la acțiuni de ecologizare ori de conștientizare asupra pericolelor la care natura este supusă zi de zi, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale dorește să dea un exemplu că oricine poate contribui, prin fapte simple, la îmbunătățirea calității vieții generațiilor care ne vor urma”, au transmis reprezentanţii Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6078 secunde