Este stare de alertă la Ambulanţă şi SMURD. Zeci de oameni au leșinat pe străzi

430
1
Este stare de alertă la Ambulanţă şi SMURD. Zeci de oameni au leșinat pe străzi - alerat-smurd-si-ambulanta-1718808960.jpg

Articole de la același autor

Este stare de alertă la Ambulanţă şi SMURD, acolo unde telefoanele sună neîncetat. Zeci de români au ajuns la spital după ce au leşinat pe stradă din cauza caniculei.


Temperaturile resimţite au trecut de 40 de grade Celsius


Temperaturile resimţite au depăşit, în mai multe zone din țară, 40 de grade Celsius şi sunt extrem de greu de suportat, informează Antena 3.


Meteorologii au anunțat că urmează temperaturi demne de deşertul african. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână în case pentru a se proteja și să se hidrateze corespunzător.


ANM a emis un cod portocaliu privind val de căldură, caniculă, disconfort termic accentuat, miercuri, valabil pentru judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Dolt, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman şi în municipiul Bucureşti.


În Capitală termometrele au indicat 40 de grade. Soarele arzător a transformat străzile în cuptoare greu de suportat. De asemenea, în multe mijloace de transport era mult mai cald decât pe stradă.


În Turnu Măgurele şi în Alexandria a fost resimţită cea mai ridicată temperatură, 41 de grade Celsius. În Bucureşti, au fost resimțite 40 de grade Celsius, la fel şi în Oltenița, Videle, Bechet, Calafat, Moldova Veche, Bozovici
Termometrele au indicat 39 de grade Celsius la Timișoara, Arad, Fetești, Cernavodă, Drobeta Turnu Severin.


Ce avertisment au transmis medicii


Medicii au transmis că este vital să ne hidratăm corespunzător, în această perioadă, să consumăm lichide la temperatura camerei, sub nicio formă lichide cu gheaţă, pentru că acest lucru poate da un efect termic organismului şi poate fi dăunător, în special persoanelor care au nevoie de tratament cardiac.


Mai multe persoane au ajuns la unităţile de Primiri Urgenţe În Timiş şi continuă să solicite ajutorul medicilor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Mehedinţi, acolo unde, astăzi, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri de specialitate din partea cadrelor medicale. Două dintre acestea, au fost transportate la spital, după ce au leşinat pur şi simplu în stradă.
Din păcate, prognoza pentru zilele următoare nu este una bună, meteorologii au anunțat că vom avea parte de temperaturi şi mai ridicate, astfel încât, la umbră, vor fi şi 40 de grade Celsius.




Comentează știrea

Davidov Construct
19 iunie

Pfa constructii,efectuez:finisaje si electrice. 0764807528

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.204 secunde