Expoziție foto și sesiune de prezentări la ABADL,cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre

257
Expoziție foto și sesiune de prezentări la ABADL,cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre - plaja1377953715-1383144396.jpg
Administrația Bazinală de Apa Dobrogea Litoral a demarat astăzi manifestările dedicate Zilei Internaționale a Mării Negre. Astfel, în holul instituției, a fost amenajată o expoziție de fotografie cu tema "Perspective marine", expoziție care va fi deschisă publicului larg. Expozanții sunt elevi ai Colegiului Tehnologic "Vasile Pârvan" din Constanța, dar și reprezentanți ai ABADL.


Un alt moment al zilei de astăzi a fost organizarea unei sesiuni de prezentări cu și despre Marea Neagră. Au fost realizate discursuri și expuneri din partea reprezentanților ABADL, ai ONG-urilor Oceanic Club și Grupul de Dezvoltare Durabilă, dar și a elevilor Colegiului Tehnologic "Vasile  Pârvan", coordonați de Liliana Muscină, directoarea aceste instituții de învățământ. Au fost realizate prezentări despre eroziunea costieră, despre maricultură și acvacultură, despre istoria și însemnătatea Mării Negre dar și despre fenomene inexplicabile la mare. Elevii au mai vizitat laboratorul ABADL unde au discutat cu specialiștii instituției.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8269 secunde