Factura la curent electric, pe telefon, cu mesaj sms

258
Factura la curent electric, pe telefon, cu mesaj sms - facturalacurent-1570822264.jpg
Începând de luna aceasta, clienții Enel pot opta să primească factura prin SMS. Serviciul se adresează clienților care folosesc tot mai puțin 
e-mailul ca mijloc de corespondență, ca alternativă la serviciul de trimitere pe e-mail. Mai mult decât atât, factura prin SMS vine și în întâmpinarea celor care nu au acces la internet pe telefon mobil.


Factura prin SMS este un serviciu gratuit și poate fi activat de către toți clienții rezidențiali cu contracte de energie electrică și/sau gaze naturale. 


Noua modalitate de transmitere a facturii vine în întâmpinarea clienților care nu au o adresă de e-mail sau daca au nu o folosesc din varii motive, dar care își doresc să primească factura la timp. 


Astfel, în momentul emiterii facturii, clienții Enel vor primi un SMS cu detaliile acesteia: data emiterii, ID-ul facturii, valoarea facturii curente, totalul de plată la data emiterii (în cazul clienților cu facturi restante), codul de plată, un  număr de telefon unde pot suna pentru a asculta informații despre facturile lor, precum și un link personalizat. La accesarea linkului, clienții vor fi direcționați către o pagină web de unde vor putea descărca atât factura curentă, cât și facturile anterioare în format PDF, vor putea vizualiza numărul de kWh facturați și plăti online.


Cu detaliile din SMS-ul primit la emiterea unei noi facturi, clienți pot plăti factura sau soldul la zi, la oricare din partenerii de încasare, fără a mai fi nevoie de factura tipărită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5207 secunde