FEMEI BĂTUTE PE STRADĂ, DIN SENIN, DE NIȘTE COPILE! "Nu au furat nimic, e halucinant. Pur şi simplu, din rea-voinţă"

4035
FEMEI BĂTUTE PE STRADĂ, DIN SENIN, DE NIȘTE COPILE!
Două minore, de 14 şi 15 ani, au fost reţinute în cazul agresării a două femei, în municipiul Miercurea-Ciuc, a anunţat IPJ Harghita.

"În urma activităţilor specifice de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţiştii harghiteni, la data de 10 noiembrie 2023, au fost identificate două tinere, de 14 şi 15 ani, despre care există bănuiala rezonabilă că la data de 9 noiembrie ar fi agresat două femei în Miercurea-Ciuc'', arată IPJ Harghita.

xxx

Două femei au fost agresate, în cursul zilei de joi, în municipiul Miercurea-Ciuc, de trei tinere, posibil minore, poliţia declanşând cercetările şi constituind un grup de suspecţi.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a făcut precizări despre aceste cazuri după ce, pe o reţea de socializare, un bărbat a povestit că sora sa a fost bătută cu pumnii şi picioarele, joi seara, când se întorcea acasă, de la serviciu.

"La data de 9 noiembrie, în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Miercurea-Ciuc au fost sesizaţi, de o femeie de 27 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, a fost agresată spontan de trei tinere, posibil minore, fiind lovită cu pumnii şi cu picioarele. În cursul aceleiaşi zile, o tânără de 22 de ani, în jurul orei 17,00, din comuna Tomeşti, a sesizat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Miercurea-Ciuc despre faptul că, în timp ce se afla pe o altă stradă din Miercurea-Ciuc, ar fi fost agresată de trei tinere, posibil minore. În ambele cazuri s-a constituit un grup de suspecţi cu privire la care poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări, în vederea identificării autorilor şi probării întregii activităţi infracţionale a acestora", a transmis IPJ Harghita.

Fratele femeii de 27 ani agresată joi seara a declarat, pentru AGERPRES, că sora sa, de profesie arhitect, se îndrepta, în jurul orei 20,00, spre casă, pe strada Mihail Sadoveanu din Miercurea-Ciuc, când a fost abordată de trei fete, "de etnie romă", care din senin au început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

Tânăra a încercat să treacă pe cealaltă parte a drumului, dar a continuat să fie lovită.

"Nu ştiu cât a durat incidentul, dar au bătut-o crunt. (...) Au zis ceva, ea nu a răspuns şi imediat au început să o lovească. Nu au furat nimic, e halucinant. Pur şi simplu, din rea-voinţă, nu am altă explicaţie", a spus bărbatul.

Acesta a mai arătat că sora sa este voluntar Salvamont, are condiţie fizică, dar pur şi simplu a fost luată prin surprindere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde