Festival al muzicii româneşti, la Constanţa. Patru zile de concerte, la Poarta 1

588
Festival al muzicii româneşti, la Constanţa. Patru zile de concerte, la Poarta 1 - fondfestivalalmuziciiromanesti2-1628704407.jpg

Articole de la același autor

Urmează un week-end incendiar la malul mării. Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești: patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiți artiști din România și hiturile lor, între 12 și 15 august, la Poarta 1 de acces în Portul Constanța.

Evenimentul este organizat de Primăria Constanţa, iar concertele vor debuta joi, 12 august. Intrarea este liberă, însă spectatorii trebuie să prezinte un test negativ la SARS-CoV-2, dovada vaccinării sau dovada trecerii prin boala COVID-19.

Pe 12 august Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony și Voltaj & Simona Strungaru Symphonics vor deschide festivalul KIMARO cu o seară Electro Symphonic. Seara de 13 august îi aduce pe scena KIMARO pe Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și Ștefan Bănică, iar în deschidere publicul le va descoperi pe Tiny Tigers, patru tinere extrem de talentate.

Pe 14 august vin pe scena KIMARO Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley. Seara va fi deschisă de Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani, dar și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani.

KIMARO încheie seria concertelor pe 15 august cu un line-up rock legendar: Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix.

Experiența de festival este completată pe parcursul celor patru zile de o zonă gastronomică, food trucks și baruri cu o ofertă variată de „street food“ de la mâncare indiană la burgeri și înghețată artizanală, de la cocktailuri la selecție de vinuri spumante, plus alte delicii.

Cum puteţi intra la concerte

Zona de food se deschide zilnic de la ora 16.00, iar concertele încep în fiecare zi la ora 18.00. Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

„Pentru accesul în cadrul festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic: dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore) sau dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde