Festivalul Neversea! Totul despre acces și sistemul de plată

565

Articole de la același autor

Constanța se va transforma în polul distracției de la malul Mării Negre. The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki și mulți alții vor urca pe cele șapte scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc: Neversea.

În 2018, festivalierii au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câștigând astfel timp la intrarea în festival. Ei pot accesa aplicația Neversea sau site-ul neversea.com și se pot înregistra cu o adresă de email pentru completarea procesului de check-in. Fanii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in-ul și pentru prietenii lor dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Suma încărcată de festivalier pe brățară va deveni activă în momentul în care aceștia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise și în zilele pre-festival, în 3-4 iulie, în intervalul orar 14.00-23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00-08.00. 

Pentru acest lucru, este obligatoriu să aibă un bilet valid și un act de identitate valabil. În cazul în care fanii au finalizat procesul de check-in online, aceștia se vor putea îndrepta spre fast lane-urile dedicate, cu biletul pentru care s-a făcut deja check-in online. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților, care poate fi găsit pe neversea.com.

v v v

La fel ca și anul trecut, cel mai bun sistem de plată utilizat până acum de peste 2.500.000 de oameni în festivalurile din întreaga lume, Festipay, va fi implementat în această vară într-o formulă integrată cu sistemul de acces la Neversea. Acest sistem integrat care aduce mai multă siguranță pentru festivalier este pus la dispoziție de Raiffeisen Bank, banca oficială a festivalului, și VISA, cardul oficial al festivalului. Pentru acest eveniment, festivalierii vor avea la dispoziție o brățară din țesut textil cu un chip RFID integrat.

Împreună cu Raiffeisen Bank și VISA, organizatorii festivalului Neversea au pregătit peste 60.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista 50 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă festivalierilor încărcarea brățărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in, de pe site-ul neversea.com. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2936 secunde