Fostul director al Spitalului de Boli Infecţioase, Stela Halichidis, a dat în judecată Primăria Constanţa

1365
1
Fostul director al Spitalului de Boli Infecţioase, Stela Halichidis, a dat în judecată Primăria Constanţa - stelahalichidis1-1636629971.jpg

Articole de la același autor

Dr. Stela Halichidis, fostul director al Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, cere în instanţă anularea actului prin care a fost demisă, în urma incendiului izbucnit la Secţia de Terapie Intensivă, din 1 octombrie 2021, în care au murit şapte pacienţi.

Fostul manager a depus luni, 8 noiembrie, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, solicitarea de anulare a Dispoziţiei nr. 5199/4.10.2021, prin care a fost demis. Primăria Constanţa şi primarul Vergil Chiţac au calitatea de pârâţi. Potrivit site-ului portal.just.ro, Stela Halichidis cere şi compensaţii financiare.

Comentează știrea

io dixit
18 noiembrie 2021
raul fata cu reactiunea

madama are si tupeu! intemnitata ar trebui sa fie! anu trecut am fost internat cu covid la spitalul unde era directoare. oamenii sint ok, trebuie sa recunosc. eram in spital cind a izbucnit focul la spitalul din piatra neamt. am incercat sa-i trimit un email in care sa-i spun ca exsista senzori de fum/foc care se pun pe pereti cu baterie si care dau alarma imediat. dar nu se poate ajunge la ea in nici un fel! nu exsistau senzori de incendiu nicaieri in spital. pe dinsa o durea in corcodus!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7457 secunde