GALERIE FOTO Ambasadorul Republicii Turcia la București, prezent astăzi la Constanța

469

Articole de la același autor

În acest moment, la sediul Complexului de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgență a Copilului Mamă-Copil și a Victimelor Violenței în Familie Constanța, are loc un eveniment important. Este vorba despre inaugurarea clădirii renovate cu fonduri  de la  Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA).


Evenimentul este onorat de prezența Excelenței Sale Özgür Kivanç Altan, ambasador al Republicii Turcia la București.


Mahmut Çevik, vicepreședintele Agenției Turce de Cooperare și Coordonare: Ne-am propus prin ceea ce facem să consolidăm cât mai mult aspectul social. Nu este nici primul și sigur nu va fi nici ultimul proiect de acest gen. Mulțumesc directorului general, coordonatorului și întregii echipe!


Özgür Kivanç Altan, ambasadorul Turciei la București: Așa cum domnul vicepreședinte a exprimat mai devreme, acest an este foarte important pentru noi, pentru că celebrăm centenarul Republicii Turcia. Tot anul acesta se sărbătoresc 145 de ani de relații între România și Republica Turcia. Din 2004 suntem aliați în cadrul NATO, din 2011 suntem parteneri strategici. Suntem, de asemenea, vecini la Marea Neagră. Conaționalii noștri trăiesc în această zonă ca parte integrantă și integrată a acestor pământuri. Am convingerea că acest tip de proiecte de parteneriate pot fi posibile numai între prieteni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3024 secunde