GALERIE FOTO / NU VĂ BUCURAȚI, REVIN PLOILE ȘI TEMPERATURILE SCĂZUTE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

615

Articole recomandate

După reprizele de ploaie de la începutul acestei săptămâni, vremea se va stabiliza pe litoral și se va încălzi din nou. Însă ne mai așteaptă o rundă de ploi importante și în week-end.

Potrivit prognozei publicată de Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarele două săptămâni, între 8 și 10 mai va avea loc un proces de răcire a vremii, astfel încât valorile termice vor deveni mult mai scăzute decât normele perioadei. Maximele diurne vor scădea de la 18 la 12 grade, iar minimele nocturne, de la 11 – 12 grade la începutul intervalului, spre 5 grade, pe 10 – 11 mai.




Ulterior, regimul termic va marca o creștere spre valori apropiate de normale climatologice ale perioadei, respectiv 17 – 18 grade ziua și 12, 13 grade noaptea, la sfârșitul primei săptămâni de prognoză. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variații semnificative și va avea valori maxime, în medie regională, între 18 și 20 de grade și minime între 9 și 11 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată între 8 și 10 mai, precum și în 13 și 14 mai, când pot înregistra local cantități de apă mai importante. În restul intervalului de prognoză, doar izolat și trecător vor fi ploi de scurtă durată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.861 secunde