GALERIE FOTO. Toxiinfecție alimentară, la Costinești. 10 PERSOANE AFECTATE! "Am depistat un depozit ascuns!"

21149

Articole de la același autor

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța verifică, la această oră, restaurantul Vraja Mării din stațiunea Costinești. Din primele informații, acestea s-au deplasat la fața locului în unei sesizări privind apariția unor cazuri de toxiinfecție alimentară.


"Suntem în plin control. Verificăm în urma sesizărilor primate și ulterior vom prezenta concluziile", a anunțat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.


UPDATE - Este vorba despre 10 adulți care prezintă simptomele specifice toxiinfecției alimentare. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Aceștia refuză deocamdată transportul la spital. Echipei de control a OPC i s-au alăturat și reprezentanți ai DSP Constanța.


UPDATE - Simptomele s-au agravat în cazul uneia dintre persoanele afectate, motiv pentru care a fost transportată la spital.


UPDATE- Comisarii OPC au fost sesizați în cursul zilei de ieri și li s-a obstrucționat accesul într-un depozit alimentar. Totuși, în urma controlului, a fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii, mai exact închiderea restaurantului.  De asemenea, a fost aplicată o amendă de 10 000 lei pentru proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea. 


"Ulterior, reprezentanții restaurantului au făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficiențele din blocul alimentar. Astăzi, am fost sesizați de situația unor persoane din tabăra cu același nume. Cu prilejul deplasării la fața locului, am depistat un depozit ascuns, în subsolul clădirii, pe care reprezentanții societății nu ni l-au prezentat. Aici au fost găsite numeroase produse alimentare neconforme.", precizează Horia Constantinescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.619 secunde