Video GALERIE FOTO - VIDEO / UPDATE. GREVĂ LA CT BUS! Nu circulă niciun autobuz!

2915
1
GALERIE FOTO - VIDEO / UPDATE. GREVĂ LA CT BUS! Nu circulă niciun autobuz! - whatsappimage20211101at083327-1635749047.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți angajați ai CT BUS protestează în curtea instituției, cerând autorităților locale finalizarea negocierilor pentru majorări salariale.


Iată anunțul făcut public pe site-ul societății:


CT BUS anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor.

Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!
Angajații au anunțat că au inițiat acest protest spontan deoarece primarul Vergil Chițac nu a venit să vorbească cu ei.
„ Vom ține acest protest spontan până ce edilul va veni la noi la societate pentru a discuta despre majorarea salariilor”, a precizat unul dintre angajați.


UPDATE: Potrivit liderilor de sindicat, la ora 10.00 va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație CT BUS, la care se pare că va participa și primarul Vergil Chițac. Până în prezent, edilul nu a spus dacă va veni sau nu să discute cu șoferii.


UPDATE: Între timp, în curtea CT BUS s-au strâns tot mai mulți șoferi. Peste 100 de autobuze ar fi trebuit să iasă pe trasee la ora 5.15. "Până la această oră nu am fost contactați de nimeni din partea Primăriei Constanța. Se vede deschiderea autorităților locale pentru a rezolva această problemă a transportului public", spune liderul de sindicat Daniel Toma.


UPDATE: Pe măsura ce membrii Consiliului de Administratie sosesc pentru sedinta, se incing spiritele in curtea CT BUS. Oamenii suna din vuvuzele si pornesc alarmele. Ei striga "Hotii!" si "Nu ne mai tratati ca sclavii!".


UPDATE: "Vom trimite un comunicat de presa cu informatii care sa ii ajute pe constanteni sa inteleaga situatia de la CT Bus", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtatorul de cuvant al Primariei Constanta, Alin Vintila.


Comentează știrea

joe
1 noiembrie 2021
neinformat de greva

eficientizare prin evitarea circulatiei la un minut a celor cu traseu comun :5b cu 540 101m cu cu 101....reducerea numarului de curse in perioada de carantina cin scade numarul de calatori .premierea celor care nu rateaza nici o gura de canalizare sau bordura, parcarea la capete linii la terminarea programului si inceperea cursei din acelasi loc, consultare specialisti la cumpararea de autobuze,alegerea de autobuze cu aspect ca si dricul va descuraja utilizarea Dublarea biletelor o solutie neprofesionista , paguboasa si imorala va elimina platitorii,ramand gratuitatile platite din banii tuturor

Pagina a fost generata in 2.3883 secunde