Gata cu întreruperile de apă caldă și căldură, la Constanța. Au fost remediate toate avariile RADET

2182
Gata cu întreruperile de apă caldă și căldură, la Constanța. Au fost remediate toate avariile RADET - gatacuintreruperile-1416151627.jpg

Articole de la același autor

După ce timp de mai multe săptămâni, cartiere întregi ale Constanța au stat în frig din cauza problemelor la instalațiile de termoficare, se pare că, în sfârșit, este apă caldă și căldură, peste tot, în municipiu. Toți constănțenii racordați la sistemul centralizat de încălzire au, de la sfârșitul săptămânii trecute, apă caldă și căldură. Cel puțin așa susține RADET Constanța. Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice, au fost remediate toate avariile apărute odată cu reluarea furnizării încălzirii și nu mai sunt probleme.


"În prezent, se furnizează energie termică sub formă de încălzire și apă caldă, către toți consumatorii săi și își cere scuză încă o dată față de persoanele ce au fost afectate de întreruperile din ultimele zile. Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0241/616.792 sau pot accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro", au explicat reprezentanții RADET Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde