Grăbiţi-vă! Casa de Pensii mai are bilete de tratament pentru luna aceasta

325
Grăbiţi-vă! Casa de Pensii mai are bilete de tratament pentru luna aceasta - x-bilete-1697028300.jpg

Articole de la același autor

Pentru seria cu numărul 15, cu data de prezentare în staţiune 13 octombrie, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Constanţa mai are disponibile bilete de tratament în următoarele staţiuni: Slănic Moldova, Buşteni, Buziaş, Eforie Nord, Geoagiu, Mangalia, Neptun, Ocna Şugatag, Pucioasa, Sângeorz, Slănic Prahova, Târgu Ocna şi Tuşnad.

Precizăm că criteriile pentru obținerea unui bilet într-una din stațiunile balneo-climaterice din țară sunt stabilite prin lege. Drept urmare, cei care nu au primit bilete de tratament în anii 2021 și 2022 vor primi zece puncte, iar cei care au beneficiat de două bilete în perioadele de sezon nu vor mai primi niciun punct.

Desigur, la fiecare serie de bătrâni plecați vor exista și gratuități, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate și persoanele cu handicap. În ceea ce privește contribuția individuală a unui bilet de tratament, aceasta este de 50% din valoarea totală a pensiei. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția. Trebuie menționat faptul că biletele de tratament se eliberează numai titularilor, pe baza actului de identitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde