Vârstnicii pot primi taloanele de pensie şi în contul on-line, deschis în portalul CNPP

654
Vârstnicii pot primi taloanele de pensie şi în contul on-line, deschis în portalul CNPP - x-taloane-1694340556.jpg

Articole recomandate

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Constanţa anunţă că persoanele care își încasează drepturile bănești în cont curent sau în cont de card pot solicita transmiterea electronică a taloanelor de pensie în contul on-line deschis în portalul CNPP.

„Persoanele care doresc transmiterea electronică a documentului de informare trebuie să dețină un cont în Portalul CNPP (Casa Naţională de Pensii Publice). După activarea contului, procedura prevede utilizarea unei cereri tip care se completează, se semnează olograf sau electronic, după caz, și se transmite direct prin Portal, accesând secțiunea «Depunere cereri și documente». Pentru a vă facilita acest demers, trebuie urmaţi câţiva paşi. Astfel, pentru transmiterea documentului de informare prin funcționalitatea care a fost dezvoltată în portal, cererea va fi adăugată numai prin contul personal al beneficiarului”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

După parcurgerea paşilor necesari, la final, se completează codul CAPTCHA din chenarul verde, apoi se dă click pe butonul „Salvează și trimite”, după care se afișează mesajul „Cererea a fost transmisă cu succes către CNPP”. Atenţie, însă! Mesajul indică doar faptul că cererea a ajuns, în vederea prelucrării, la casa teritorială de pensii care a fost selectată de pensionar la momentul completării electronice.

Beneficiarul va primi de la [email protected] un e-mail de informare cu numărul de înregistrare alocat din portal. Apoi, el va primi un alt e-mail de la [email protected], de înregistrare a cererii în cadrul sistemului CNPP - număr alocat din Registratura casei teritoriale de pensii unde s-a depus cererea

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4443 secunde